Byta bilruta, fönster eller bygga uterum?

semesterstängt V29-31 öppet som vanligt V32

Lycktpolering.

Har du dåligt ljus på bilen? Eller har du kanske fått anmärkning på bilbesiktningen för dåliga lycktor.
Då kan vi slipa och polera dina lycktor så att dom blir fina igen.

Dingle Glasmästeri utför alla typer av glasarbeten, till exempel fönsterglas, fönsterreparationer, renovering av fönsterbågar, spegelglas, isolerglas, energiglas, glasräcken både inomhus och utomhus, golvglas och stänkskydd i kök. Vi utför jobben på plats om så önskas, då vi åker ut med vår servicebil i Munkedal, Tanum, Sotenäs, Lysekil, Uddevalla och Strömstad kommuner. Vi är ett auktoriserat bilglasmästeri som byter bilrutor till alla bilmodeller, lagar stenskott och stöldskydds-märker. När du lämnar in din bil erbjuder vi dig även lånebil där du endast betalar för milen som du kör. Ring och boka!

Fönsterrenovering

Designglas/Färgat glas/Köksglas

UV-limning

Nu bygger vi även hyllor, ljusstakar, tidningsställ och barer HELT i glas eller glas och trä med hjälp av UV-limning. Riktigt snyggt och stilrent!

Nu renoverar vi fönster, antingen helrenoverar eller om du bara vill måla om dina fönsterbågar. Är bågarna dåliga? Inga problem, vi gör nya eller byter ut de dåliga bitarna. Vi slipar bort ALL gammal färg och målar om dina fönster så att dom håller i många år till. I vårt snickeri har vi även möjlighet att tillverka nya bågar och fönster om ni har egna idéer eller vill behålla en viss stil. Har ni ett trasigt glas? vi kommer och sätter i ett nytt glas och kittar om fönstret, eller om ni vill byta isolerglas så kommer vi och mäter, beställer glas och kommer sedan ut igen och monterar.

Vi har flera olika färger och utförande på glas som du som kund kan välja på. Ett sätt att skydda väggen vid diskbänken är att sätta upp glas med lackad/målad baksida istället för kakel. Den här varianten finns i flera färger, se bild. Ännu ett sätt är att använda ett transparent glas om man vill tapetsera bakom.

Vi utför allt inom branschen!

Kontakta oss om du har idéer eller funderingar så kan vi tillsammans komma fram till den smidigaste lösningen på ert projekt.

PVC fönster

Nu säljer vi även pvc-fönster av mycket hög kvalitet! Vi kan erbjuda fönster med vädringsfunktion, snurrfönster. Även renoveringsfönster om du vill behålla den gamla karmen och bara byta ut bågarna i ditt befintilga fönster. Lätt och smidigt, man behåller dom gamla salningarna och fodren om dessa är bra och hela. Kom in till oss eller ring för offert!

Vid byte av vindruta har vi även kalibreringutrustning om ni har kameror eller sensorer som behöver kalibreras.

Uterum

Speglar/Glasmontrar/
Vitringlas

Vi tar måttbeställningar på glasmontrar och glashyllor till vitrinskåp, fönsterbrädor och köksskåp. Vi bygger även specialanpassade skåp och hyllor om så önskas!